MC og ATV - DekkTeam
Våre tjenester

MC og ATV

Dunlop produserer et vidt spekter av MC dekk, og har gjennom en lang årrekke brakt det beste fra motorsporten over til vanlige MC-dekk for deg og meg. Dette er grunnen til at nettopp Dunlop er leverandør av noen av verdens beste og mest hypermoderne MC-dekk.
Dunlop MC dekk

Dunlop MC dekk - ytelse, presisjon og lidenskap!

Dunlop har et bredt sortiment av MC dekk slik at motorsyklister skal kunne velge akkurat det riktige MC dekket. Et MC dekk fra Dunlop skal passe til motorsykkel, kjørestil og ferdigheter. Vi inviterer deg til å komme innom butikkene våre for å finne et MC dekk som passer for deg.

ATV – dekk for terrengkjøring

ATV er en forkortelse for all-terrain vehicle. ATV brukes om tre- og firehjuls motorsykler med brede dekk. ATV er beregnet på terrengkjøring. Dekk Team har et rikt utvalg av dekk spesialberegnet for ATV.

ATV var tidligere bygd utelukkende for fritidsbruk, hadde ballongdekk og var uten fjæring. Tidlig på 80-tallet ble ATV med lavprofildekk og fjæring introdusert. Evnen til en ATV å ta seg fram i terreng i motsetning til andre motoriserte kjøretøy har gjort dem populære blant jegere og andre som ferdes i ulendt terreng.

Kontakt oss!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.

Flere tjenester

Se alle