MC dekk | Vi har dekkene som passer til din sykkel, kjørestil og ferdigheter
Dunlop MC dekk I Ytelse, presisjon og lidenskap

MC dekk fra Dunlop!

Dunlop har i over 100 år gjort stor suksess i motorsport, som igjen har gitt nye dekk-teknologier. Dette er videreført til konkurranse-vinnende MC dekk, både på veien og på banen.
Dunlop har i over 100 år gjort stor suksess i motorsport, som igjen har gitt nye dekk-teknologier. Dette er videreført til konkurranse-vinnende MC dekk, både på veien og på banen.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Dunlops MC dekk

Dunlop sier at når de ser bakover i historien, så har de kun sett fremover – og dette har gitt imponerende resultater!

Testvinnere blant MC dekk har stått i kø, deres lidenskap for motorsport har bragt banebrytende teknologier over på vanlig kjøring på vei, og ingen annen dekkprodusent av MC dekk har hatt partnerskap med Harley-Davidson over så lang tid som Dunlop!

Uansett om du ligger fremover eller bakover på motorsykkelen så har Dunlop MC dekk du kommer til å elske! Klikk på lenkene under for å lese mer:

Ytelse, presisjon, lidenskap.

Dunlops historie begynner med et øyeblikk av innovasjon, da John Boyd Dunlop oppfant det luftfylte dekket i Belfast i Nord-Irland i 1888. Fra da av er navnet Dunlop forbundet med gjennombrudd innenfor dekkteknologi for motorsykler – og den høye ytelsen kundene våre forventer for MC dekk.

Trangen deres til å sprenge grensene for ytelse er inspirasjonen bak hvert eneste dekk som Dunlop lager; det å maksimere førerens følelse av kontroll, enten det gjelder deres mesterskapsvinnende gummi eller MC dekk for populære motorsykler.

Kontakt oss så hjelper vi deg!

Dunlop Elite 4 MC-dekk I DekkTeam
Dunlop motorsport MC-dekk I DekkTeam
Dunlop MX MC-dekk I DekkTeam
Dunlop Trailsmart MC-dekk I DekkTeam
Dunlop motorsport MC-dekk I DekkTeam

Hvorfor Dunlop MC dekk?

Trangen til å sprenge grensene for ytelse er inspirasjonen bak hvert MC dekk Dunlop lager. Dunlop stmreber alltid etter å maksimere førerens følelse av kontroll, enten det gjelder vår mesterskaps-vinnende gummi eller MC dekk for populære motorsykler.

Dunlop MC dekk er kjent for høy ytelse, og er grunnen til at ledende motorsykkelfabrikanter monterer deres dekk som standard – samt grunnen til at det hele tiden lanseres nye dekkteknologier som gir bedre kjøre-effektivitet, større kontroll og økt kjøreglede.

Dunlop har alltid som ambisjon om å være i fremste linje innenfor utvikling av dekkteknologi, og prøver hele tiden å finne nye løsninger som skal gi førere MC dekk som fullbyrder opplevelsen av kontroll og ytelse.

Med ingeniører og designere over hele Europa, Japan og Nord-Amerika, driver Dunlop virkelig en global forsknings- og utviklingsoperasjon innenfor MC dekk. Dette resulterer i innovasjoner for den tøffeste testen av alle – racing.

Kontinuerlig innovasjon innen MC dekk

Med innovasjoner som lavprofilerte dekkformer, radiale konstruksjoner, retningsbestemt og konstant kurveformet design, aramid-kappematerialer, Multi-Tread-teknologi (MT) samt JLT – alt utviklet gjennom en unik lidenskap for motorsport. Det som tilføres på banen, overføres til veien. Dunlop var først ute med å videreføre MC dekk med racingkvalitet til vanlige gatedekk.

Med kontinuerlig innovasjon innen MC dekk, følger enestående resultater. Våre MC dekk har kommet på toppen av pallen i mange ulike, uavhengige dekktester.

Ofte stilte spørsmål om MC dekk

Ja, jeg ønsker MC dekk

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.