Dekk, dekkhotell og dekkskift Sveberg | Bestill time idag

DekkTeam Sveberg

vuluvegen 301, 7563 malvik

Åpningstider

Mandag – fredag 07:00-17:00

Kontakt

Om oss

Velkommen til Autosenteret Sveberg!

Autosenteret er en lokaleid bilforhandler med lang historie. Siden slutten av 80-tallet da vi stiftet firmaet, har det gått i bil. Vi har vokst og utviklet oss i takt med markedet i over 30 år. Fra å være 1-2 ansatte de første årene, har det gradvis gått oppover og i dag teller vi over 25 ansatte i våre lokaler på Vikhammer. Det er vi stolte av!

I mars 2020 flyttet vi inn i splitter nye lokaler på Sveberg, og tar med det et steg videre i utviklingen av selskapet. Et komplett bilanlegg for fremtiden, som skal komme både ansatte og kunder til gode.

Du skal vite at vi er opptatt av å gi personlig og god kundeservice. Som kunde skal du føle deg verdsatt og ivaretatt. Vi hjelper deg med alt som omhandler bil og vil alltid strekke oss til det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd – vi kan din bil!

Med et bredt utvalg av ulike bilmodeller, toppmoderne utstyr og ikke minst svært dyktige ansatte, kan vil tilby deg kvalitet og service, både ved bilkjøp og verkstedbesøk. Vi samarbeider med kjente aktører både i inn- og utland, så du skal være sikker på at du og bilen er trygg i våre hender.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Aleksander Nilsen

Avdelingsleder dekk
Ronny

Ronny Johansen Svedal

NK dekk

Jørgen Anzjøn Holbø

Markedsleder
Per Arne

Per Arne Fridjofsen Stokdal

Dekkhotell
Johan

Johan Backlund

Dekkmontør
Ian

Ian Jerry Molina Arnoco

Dekkmontør

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*