Omli Landbruksverksted AS - DekkTeam

Omli Landbruksverksted AS

snåsavegen 98, 7760 snåsa

Åpningstider

Mandag – fredag: 07:30-16:00
Lørdagsåpent i sesong (vår og høst)

Kontakt

Om oss

Velkommen til Omli Landbruksverksted AS!

Bedriften ble startet opp i første halvdel av 1950 av Joralf Omli og Magne Brauten. Mesteparten av arbeidet på den tiden dreide seg om smijernsprodukter. Alt fra redskaper til hest og traktor, dør og porthengsler, til kiler for bruk i skiferproduksjon. Etter en periode delte de lag og fortsatte hver for seg. Omli Mek.verksted fortsatte i de samme lokalene etter som virksomheten dreide mer over til reparasjoner av traktorer og redskaper.

Stor aktivitet i skogen gjorde behovet for motorsager større. Tilgjengelighet for både salg og service var viktig for brukerne. Og i 1960 ble samarbeidet med Husqvarna opprettet. Husqvarnas produkter er også i dag en av våre bestselgere. Etter hvert som årene har gått har vareutvalget blitt betydelig større, og dekker utstyr for hobbybrukere til landbruksmaskiner.

Verkstedsbygget som ble satt opp ca i 1955-56 er fremdeles i bruk. Traktorer og maskiner har med årene vokst seg mye større og et nytt og moderne bygg ble tatt i bruk i 2006/07.

Verkstedet vårt er autorisert for bil og traktor, og godkjent for dekkreparasjoner. Vi er en godkjent lærlingbedrift. Vi utfører periodisk kjøretøykontroller på biler opp til 3500 kg.

Høsten 2013 ble vi importør av Westermann fjøsskraper og vi er forhandler av Kubota traktorer.

Ansatte

ikke funnet

Andreas Omli

Daglig leder
ikke funnet

Ole Marius Håpnes

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*