Bildekk fra DekkTeam - Premium-dekkmerker i verdensklassen | DekkTeam
Alt av dekk I DekkTeam

Vi har premium bildekk i verdensklassen

Med bildekk fra DekkTeam vil våre kyndige fagarbeidere hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for deg og din bil.
Med bildekk fra DekkTeam vil våre kyndige fagarbeidere hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for deg og din bil.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Stort utvalg av bildekk, til alle kjøretøy

DekkTeam sitt mål er å være til stede der folk til enhver tid befinner seg. Vi skal tilby bransjens råeste service og de beste produktene, gjennom konstant å oppdatere vår kunnskap om bildekk. Vårt hovedfokus er å sikre at Norges befolkning kommer seg trygt fram til bestemmelsesstedet sitt – uavhengig av hva, hvor og hvorfor de kjører.

Bildekk er en lidenskap for oss i DekkTeam, og vi er stolte av å representere kjente merker som Yokohama, Continental, Kumho og Nankang, samt mange flere. Dersom vi ikke skulle ha typen bildekk du etterspør, så skaffer vi de selvfølgelig.

Med vårt store utvalg av bildekk er vi sikre på å tilfredsstille alle krav du måtte ha til type bildekk og dimensjoner. Uansett om du kjører en personbil, en SUV 4×4 eller en AmCar, så har vi bildekk og felger du garantert vil bli fornøyd med.

Husk at bildekk er ikke bare bildekk. Valg av riktige bildekk, er en del av din sikkerhet i hverdagen. Bruk av feil dekk, kan få fatale konsekvenser hvis uhellet skulle være ute og du må bråbremse.

Vi hjelper deg med å finne de riktige bildekkene til ditt forbruk.

Vi har alle et ansvar for å kjøre med riktige bildekk til din bil, enten om du har en EL-bil, SUV eller en vanlig personbil. I tillegg har vi også et ansvar for å kjøre etter forholdene. Du kan lese mer om hva Trygg Trafikk sier om fart og bremselengde.

Personbildekk - få den gode kjøreopplevelsen hos DekkTeam

DekkTeam har egen garanti for skade på bildekk

Hos DekkTeam gir vi deg – helt uten ekstra kostnader – skade-garanti på bildekk du kjøper hos oss. Garantien er gjeldende i hele to år etter kjøpsdato, og omfatter bildekk både for sommer- og vintersesong. Garantien får du automatisk ved kjøp av alle lagerførte bildekk (gjelder merkene Yokohama, Kumho og Nankang).

Dekkskadegaranti for bildekk
Dekkskift - DekkTeam hjelper deg med dekkskiftet

Vi hjelper deg med skifte av bildekk

Når man skal skifte bildekk på bilen, betyr det ofte uønsket plunder og heft for veldig mange. Bildekk blir stadig større og tyngre å håndtere, og det å skifte bildekk kan være en stor, fysisk belastning mange ønsker å slippe.

Mange bildekk har en pil som viser rulleretning, samt innside og utside. Det er viktig å passe på at bildekk monteres riktig, slik at du oppnår optimalt veigrep.

Hos DekkTeam kan du velge å komme innom oss for en drop-in-time (kan innebære noe venting i høysesongen) eller du kan bestille time her på forhånd.

 

Skifte av bildekk
5-stjerners dekkhotell I DekkTeam

DekkTeams 5-stjerners hotell for bildekk

Med DekkTeams 5-stjerners dekkhotell er du sikret at dine bildekk er sjekket og klare i god tid før ny sesong. Vi tar kontakt med deg, slik at skifte av bildekk blir gjennomført til rett tid. Du kan da enkelt levere bilen og få hjulene dine lagt om til avtalt tidspunkt.

På vårt dekkhotell vasker og oppbevarer vi dine bildekk på sikkert vis – til du får behov for de når neste sesong melder sin ankomst. Enklere og mer komfortabelt blir det ikke når det gjelder skifte av bildekk.

 

Dekkhotell

Ofte stilte spørsmål om bildekk